На Херсонщині стартує благодійна акція “Врятуємо життя разом!”

Шановні Добродії! Раді повідомити Вам про старт благодійної акції по допомозі онкохворим дітям "Врятуємо життя разом!"

Ці дітки потребують нашої особливої турботи. Херсонській обласній дитячій клінічнй лікарні у відділення реанімації необхідний інфузомат – апарат для порятунку дитячих життів. Найкращий - трьохканальний шприцевий дозатор HEACO SN-50T66 коштує 65 265 гривень. Держава наразі не може профінансувати його закупівлю.

І у маленької талановитої співачки Лізи Волощенко виникла ідея разом зробити благодійний концерт із збором коштів для покупки обладнання. Переможниця міжнародних пісенних конкурсів – Ліза запросила на допомогу своїх друзів – співаків херсонської та української естради: Олексія Сагаловського (вокаліст, композитор, медіа-експерт ток-шоу "Говорить Україна", голова та член міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсів. Коуч-тренер по вокалу теле-шоу "Голос Країни", "Х-Faktor". Віктора Романченка (херсонський вокаліст, переможець теле-шоу "Х-Faktor"), Ангеліну Макфарлейн (переможницю всеукраїнських та міжнародних вокальних фестивалів), відомих українських співаків: АНДРІАНУ, Ірину Володіну, Влада Гаро. Гурти: "General Voice", "Police Prime", «DejaVu», танцювальні колективи: «Оазіз», «Viva Dance» та багато інших відомих талантів. Разом вони виступатимуть перед херсонськими шанувальниками у ККЗ "Ювілейний" 3 травня, о 17-00.

Ми, херсонські друзі Лізи – громадські діячі, долучилися до організації концерту і перед ним, у той же день, о 15-00-17.00 вирішили зробити благодійний ярмарок за участі освітніх закладів Херсона. Також з 5 березня по 3 травня триває збір коштів на розрахунковий рахунок. По завершенні благодійного проекту ми обов'язково прозвітуємо (оприлюднимо документи) про всі зібрані кошти і закуплене обладнання.

Квитки вже можна придбати організаторів заходу, а з 15 березня також замовити в концертному агентстві "Александр".

Кількість квитків обмежена, тож поспішіть придбати! Обіцяємо шалені емоції, чудовий настрій і незабутні враження! Приходьте родинами і колективами. Пам'ятайте: благодійні справи об'єднують і дарують гармонію!

Координатор заходу Олена НАЗАРЧУК
(099 07 387 46)

Заздалегідь щиро вдячні кожному за допомогу!

Реквізити Херсонської обласної дитячої лікарні для надання благодійної допомоги КЗ ХДОКЛ ХОР:
р/рах. 31552391222863
МФО 852010
ЄДРПОУ 02009873
(Обов'язково вказуйте: "На інфузомат")

ВРЯТУЙМО ЖИТТЯ РАЗОМ! – долучайтесь!

ГО "Музична платформа Лізи Волощенко"
ГО "Україно-Польський Культурний центр «Лагода"
ГО "Мрії Таврії"
ГІ "Громадська платформа Юрія Рожкова"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон