Депутат Матковський: Херсон розпочав процес перейменування і передає ініціативу іншим містам

У Херсоні вулицю Лютеранську, де розміщені будівлі Національної поліції та Служби безпеки України у Херсонській області, перейменували на честь загиблої активістки Гандзюк.

Сьогодні, 22 лютого на сесії Херсонської міськради депутати перейменували вулицю Лютеранську на вулицю Катерини Гандзюк. «За» проголосували 38 депутатів, з 43 присутніх в сесійній залі - повідомив офіційний сайт міста.

Таким чином більшість представників депутатського корпусу Херсонської міської ради підтримали пропозицію депутата від ВО "Свобода" Євгена Матковського, який в соціальних мережах прокоментував свою ініціативу:

«На вулиці Лютеранській знаходиться главк МВС у Херсонській області, СБУ, стадіон Кристал та футбольний клуб Кристал за які Катя вболівала. Херсон розпочав цей процес, передаємо естафету іншим містам! Але питання Хто замовив Катю Гандзюк? лишається відкритим...", - написав Матковський.

Крім того, рішенням сесії Херсонської міської ради один зі скверів перейменували на честь загиблого на Донбасі нацгвардійця Дениса Лошкарева.

За матеріалами ЗМІ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон