Не дешево обходяться громаді керівники ОТГ на Херсонщині

Добігає до кінця кампанія із декларування доходів та майнового стану посадовців усіх держорганів та рангів до державного реєстру електронних декларацій.

Без особливого бажання, чиновники та посадові особи публікують свої статки на суд Божий та людський. І хоч кампанія ще триває і декларації подали не усі чиновники, але картина вимальовується вельми цікава...

Одним словом - зарплати як "закордоном" для іванівських можновладців уже не дивина.

Проте особливо здивувало керівництво Іванівської ОТГ - її голови та секретаря ради - на двох, за 2018 рік, вони отримали зарплату майже в мільйон гривень! Точніше, Віктор Дебелий - 596 643 грн. Вікторія Щастлива - 358 378 грн.

Такий розмір зарплатні дорівнює бюджету невеликого села, такого як Шотівка чи Новомиколаївка, асбо ж місячній ЗП 232 чоловік, які працюють на "мінімалку", на яку, власне, і працюють в Іванівському районі, ті кому повезло знайти роботу...

Навіть не знаю як коментувати такі цифри. На розум приходить лише одна популярна зараз фраза: Децентралізація - це круто! Але - чи для всіх?

Роман ВОРОНОВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон