Заробітчани поповнили бюджет Херсонщини

У Херсонській області від початку кампанії 2019-го кількість тих, хто задекларував свої доходи, досягла 1659 осіб. Вони показали 141,2 мільйона гривень.

Дедалі більше мешканців Херсонщини чесно сплачують податок на доходи фізосіб і військовий збір із коштів, отриманих за кордоном.

Зокрема, лише цього року про їхню наявність повідомили фіскалів платники податків, які заробили 900 тисяч гривень у Польщі, США, Великобританії. Із них до бюджету перерахували понад 200 тисяч.

Загалом від початку кампанії 2019-го кількість тих, хто задекларував свої доходи, збільшилася на 455 осіб і досягла 1659 чоловік. Вони показали 141,2 мільйона гривень, зазначив на брифінгу начальник ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та Севастополі Ігор Клим.

Десятеро з них, до речі, поінформували про наявність заробітків у мільйон гривень і більше: від зарплати, незалежної професійної діяльності, здавання майна в оренду тощо.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон