На Херсонщині оштрафують хулігана, який розмалював жінку

У місті Каховка в минулий понеділок, 18 лютого, поліція затримала чоловіка, який псував зовнішню рекламу кандидатки в Президенти Юлії Тимошенко,розмальовуючи її чорною фарбою. Тепер йому загрожує штраф або громадські роботи...

Чоловіка, який розмальовував чорною фарбою білборд кандидатки в Президенти Юлії Тимошенко, помітив поліцейський, який і викликав слідчо-оперативну групу. Правопорушником виявився 67-річний каховчанин, я якого поліція вилучила знаряддя злочину - палицю, кінець якої був обмотаний ганчіркою, а також банку з фарбою чорного кольору.

«У відношенні чоловіка складено адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Дрібне хуліганство» (тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб)», - повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що за порушення виборчого законодавства настає як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Працівники поліції Херсонщини негайно реагують на такі заяви та повідомлення.

Якщо ви стали свідком порушення виборчого законодавства, прохання зателефонувати на лінію 102 або звернутися у найближчий підрозділ поліції. Усі факти будуть ретельно перевірятися і їм буде надаватися правова кваліфікація.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон