Робоча зустріч у Кочубеївській громаді на Херсонщині

Днями фахівцями Високопільської районної філії ХОЦЗ проведено виїзний захід до Кочубеївської ОТГ.

У громадській приймальні центру надання адміністративних послуг с. Кочубеївка зустрілися заступник начальника відділу надання соціальних послуг Високопільської районної філії ХОЦЗ Світлана Гущіна, сільський голова Іван Дударь, заступник голови Наталія Щербань, завідувач сектору економічного розвитку та залучення інвестицій Лілія Реверук.

У ході зустрічі обговорювалися актуальні питання, а саме: рівень зайнятості населення громади, організація і проведення громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру, заходи щодо сприяння служби зайнятості у працевлаштуванні та організації підприємницької діяльності жителів ОТГ, легальне оформлення роботодавцями найманих працівників тощо.

Присутнім було презентовано ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» та перелік професій, за якими можливе проходження навчання для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.

Фахівці районної філії проінформували присутніх про нові сучасні електронні сервіси, як для незайнятого населення так і для роботодавців.

Зустріч пройшла у форматі активного спілкування, пошуку нових ідей у вирішені проблеми зайнятості мешканців громади, спонукання населення до саморозвитку, сприяння формуванню активної позиції кожного громадянина на ринку праці.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон