Шлюбний рекорд у Херсоні

Рекордним за кількістю пар, які вирішили створити нові сім'ї, став День закоханих у Херсоні. 14 лютого, у міському відділі реєстрації актів цивільного стану урочисто взяли шлюб 24 молодят (зазвичай, взимку стають на весільний рушник не більше 5-10 пар на день).

Причому одну з пар склали 55-річна громадянка США та 63-річний херсонець. Жінка давно покинула Україну, і все життя мешкала за океаном. А приїхала до нас, аби провідати рідних, зустріла старшого за неї чоловіка, і покохала його.

У РАЦСі члени нової родини сказали, що ще не визначилися, де надалі будуть мешкати – у США чи в Україні. Ще п'ять пар у цей же день подали заяви про реєстрацію шлюбів на інші дати.

До Дня закоханих у відділі реєстрації актів цивільного стану навіть приготували подарунок для найромантичнішої пари – дві святково прикрашені пляшки шампанського. І вони знайшли своїх власників.

— Брати шлюб за українським обрядом до нас завітали молодята із великою кількістю гостей. Але незважаючи на погляди зусібіч, вони ні на кого не звертали уваги — просто не могли надивитися одне на одного, а парубок не випускав з своєї руки руку дівчини. Їм і дісталося шампанське – на весільному столі воно зайвим не буде, — розповіла головний спеціаліст РАЦСУ Херсона Лілія Ремінна.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон