Херсонським інклюзивним дітям потрібне якісне освітлення

Про якісне освітлення для інклюзивного класу НВК №15 Херсона подбав лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков, придбавши, за власний рахунок, шість нових сучасних світильників.

"Нові світильники встановили минулими вихідними, поки учні відпочивають від уроків, - повідомила директор навчально-виховного закладу Людмила Стратійчук, додавши: - Обов'язковою умовою для набуття дітьми якісних знань є комфорт і тепло.

- Ми з батьками дуже вдячні Юрію Рожкову за такий подарунок, адже у класі навчаються діти з інвалідністю і питання збереження здоров'я стоїть на першому плані!"

Олександр Кравченко, батько дитини, котра навчається у 2-Б класі розповів, що у навчальній кімнаті були старі тьмяні лампи ще часів радянського виробництва схожі на ті, що встановлюють у цехах на заводі:

"Але ж ми для наших дітей хочемо найкращого, - зазначив турботливий батько, - тому звернулися до Юрія Рожкова. Він нещодавно на ювілей нашої школи подарував колективу сучасний принтер і цього разу дуже виручив. Щиро дякуємо за небайдужість до підростаючого покоління! Низький уклін за наших дітей."

"Українські діти - найкращі, бо вони наші, усі вони виростуть і колись стануть нашою опорою, а прямо сьогодні наше завдання допомогти їм зростати здоровими, розумними і добрими" , - зауважив лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон