У Херсоні триває знищення агітаційної продукції

У центрі Херсона продовжують зривати та псувати агітаційну продукцію кандидатів в Президенти, яка розміщується на білбордах та сітілайтах.

13 лютого спостерігачі ОПОРИ зафіксували в центрі міста обірваний білборд кандидата в Президенти Олександра Вілкула («Опозиційний блок»), помальований білборд «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», а також сітілайти з рекламою Євгена Мураєва (партія «НАШІ) та «Опозиційного блоку», де було розбито скло, а агітаційна продукція розірвана.

13 02 2019 Kherson Trivae znishennia agitacii 1

13 02 2019 Kherson Trivae znishennia agitacii 2

13 02 2019 Kherson Trivae znishennia agitacii 3

13 02 2019 Kherson Trivae znishennia agitacii 4

13 02 2019 Kherson Trivae znishennia agitacii 5

Начальник відділу комунікації Національної поліції в Херсонській області Ірина Атаманенко прокоментувала, що за даними фактами в поліцію ніхто не звертався.

«Сьогодні в ЗМІ була оприлюднена ця інформація. Херсонським відділом поліції інформація про подію належним чином зареєстрована. Проводиться перевірка», - зазначила Ірина Атаманенко.

Нагадаємо, що 10 лютого у центрі міста невідомі розірвали зображення, що входили до бордової агітаційної кампанії трьох кандидатів у Президенти.

Як прокоментував радник з юридичних питань Громадянської мережі ОПОРА Павло Романюк, зазначені діяння щодо агітаційних матеріалів зареєстрованих кандидатів мають ознаки складу злочину передбаченого ч. 2 ст. 157 Кримінального кодексу України (перешкоджання діяльності суб'єкта виборчого процесу, що поєднані з пошкодженням майна).

За матеріалами Громадянської мережі ОПОРА в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон