Співаковський про ознаку цивілізованості в ХДУ

У Херсонському державному університеті завершився «апгрейд» пандуса, який розташований у холі головного корпусу.

Зазначу, що об'єкт не використовувався за призначенням, бо не відповідав нормам. Цей пандус взагалі було побудовано ще у 2005 році. Роботи по його модернізації тривали майже місяць.

І з завтрашнього дня оновлена та сучасна підйомна платформа для людей з особливими потребами буде готова до використання за призначенням. Новий пандус абсолютно відповідає всім вимогам сьогодення.

Разом з усім колективом ХДУ радію цьому, тому що, забезпечення комфортних умов для пересування людей з особливими потребами є ознакою цивілізованого суспільства. Сьогодні наша держава приділяє багато уваги таким людям, піклується про них, ми ж намагаємося створити максимально комфортні умови їх побуту.

Проте це ще не все. В планах нашого університету створення ще 2 пандусів, а влітку плануємо зробити більш масштабне перетворення – перебудувати пандус біля центрального входу університету, - розповів Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон