Від «Таврійської хвилі» до «Таврійської зірки»

Всіма барвами дитячих талантів «переливаються» один в одного творчі фестивалі на Херсонщині у цьому році, оголошеному Президентом України Віктором Януковичем роком дитячої творчості.

Ще не затихло відлуння останніх музичних акордів та святкових салютів заключного гала-концерту в рамках фестивалю дитячої творчості «Таврійська хвиля», який минулими вихідними відбувся у Скадовську. Як вже чути з телевізійних екранів чудову музику та дитячий спів у виконанні учасників іншого – телевізійного проекту «Таврійська зірка».

У новому проекті, започаткованому місцевим телеканалом «Твій плюс» і підтриманому губернатором Херсонщини Миколою Костяком, беруть участь діти з Херсона та області віком від 5 до 18 років, які хочуть поборотися за право стати «зіркою Таврійського краю».

Протягом всього поточного року вони змагатимуться в номінаціях: вокал, хореографія, театральне і музичне мистецтво. Для конкурсантів «Таврійської зірки» проводять захоплюючі заняття з педагогами, майстер - класи з відомими діячами мистецтва, професійно готують до фіналу проекту, а найголовніше – знімають з ними відеокліпи.

А вже восени глядачі телеканалу «Твій плюс» зможуть не лише дивитися відеокліпи всіх учасників, але й впливати на хід подій в телепроекті - кожен зможе підтримати свого фаворита за допомогою смс - голосування.

Завершиться «Таврійська зірка» 19 грудня (на день Святого Миколая) масштабним гала – концертом на одній з сцен Херсона, де (згідно з результатами смс-голосування) будуть названі переможці конкурсу і ми взнаємо імена «зірочок» Таврійського краю.

«Головна мета телевізійного фестивалю, – як вважає один з його ініціаторів і натхненників голова Херсонської облдержадміністрації Микола Костяк, - дати можливість усім талановитим дітям, навіть з найвіддаленіших куточків області, проявити свої таланти, відчути себе зірками екрану».

Тетяна Сафонова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон