На Херсонщині відбувся випуск слухачів за професією "швачка"

В ДНЗ «Херсонський ЦПТО ДСЗ» відбувся випуск слухачів за професією «швачка».

Підсумком навчання стала державна кваліфікаційна атестація, на якій були присутні заступник директора Херсонського обласного центру зайнятості Людмила Барабаш, начальник відділу організації профнавчання ХОЦЗ Марія Шевчук та директор Новокаховської міської філії ХОЦЗ Надія Котляр.

З боку роботодавців - інженер з підготовки кадрів швейної фабрики «Skanditex» Наталія Божик. Майбутні професіонали на гідному рівні захистили свої екзаменаційні роботи.

У процесі професійного навчання здобувачі освіти навчилися виконувати операції з обслуговування універсальних та спеціальних швейних машин, автоматизовано обробляти окремі деталі, вузли та виготовляти вироби з різних матеріалів, а отримані знання та навички закріпили під час виробничої практики.

Наталія Божик високо оцінила рівень підготовки слухачів та декільком з них запропонувала продовжити працювати на ТОВ «Skanditex». Також декілька новокаховських роботодавців раді бачити випускниць ДНЗ «Херсонський ЦПТО ДСЗ» у цехах своїх підприємств.

Додатково: ДНЗ «Херсонський ЦПТО ДСЗ» здійснює підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації робітників швейної галузі за новітніми технологіями із застосуванням сучасних матеріалів, обладнання та інструментів.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон