Волонтери - це люди з великим серцем, готові безкорисливо робити Добро

І дуже важливо, щоб цей унікальний для Європи рух продовжував ширитись Україною, - переконаний лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков.

"Саме тому ми, доброчинні організації не лише допомагаємо тим, хто цього потребує, а й поповнюємо джерело Добра молодою силою, залучаємо до волонтерства підростаюче покоління", - розказав Юрій Рожков.

На черговій зустрічі з представниками Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України Юрій Рожков згадав про добрі справи, що вдалось організувати спільно з небайдужими людьми: це і матеріальна та гуманітарна підтримка соціальних закладів, і організація святкових "вогників" для ветеранів праці та війни, одиноких людей, категорійних родин, Дні людей похилого віку, різноманітні спортивні заходи та багато інших.

На зустріч були запрошені і студенти медичного коледжу та ХДУ, котрі переконалися: робити Добро не складно, але так необхідно! І не лише для конкретних людей, а й для усього суспільства в цілому, навіть для самого себе.

Голова Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України Людмила Чулкова зазначила: "Ми дуже вдячні людям, які є підтримкою для інших. Віримо в Добро і закон його повернення. Життя доводить, що все зроблене від щирої душі відгукується у стократ благодійникові.

Низький уклін Юрію Рожкову за всі добрі справи, що він так давно робить та за ті, які запланував зробити! Приємно, що після сьогоднішньої зустрічі 10 студентів з числа запрошених вирішили також йти шляхом Добра і стати волонтерами Товариства Червоного Хреста України".


Добро переможе -
громадська платформа Юрія Рожкова

P.S. На зустрічі волонтерів лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков нагороджений почесною грамотою "Кращий меценат Червоного Хреста-2018"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон