Де у Херсоні відсвяткувати День Закоханих?

Наближається найромантичніше та найпрекрасніше свято року – День святого Валентина. У цей день херсонські закохані сумувати точно не будуть...

Якщо ви ще не вирішили чим здивувати свою другу половинку і де відсвяткувати, тоді наступні пропозиції стануть вам у нагоді!

Літмузей ХКМ пропонує відвідувачам поринути у світ захоплюючих історій кохання відомих письменників: кохання жертовного, егоїстичного, пізнього, кохання, яке надихає на творчість, кохання, яке дарує крила і може вибачити майже все.

Поціновувачі чорно-білого кіно також матимуть можливість переглянути комедію видатного коміка Бастера Кітона.

Захід відбудеться 14 лютого о 18.00 у Літмузеї ХКМ за адресою: вул. Театральна, 1. Обов'язковий запис за телефоном: 095-295-93-51.

Якщо вам більше до душі образотворче мистецтво, тоді слід завітати до Херсонського художнього музею, де 16 лютого о 15:00 відбудеться екскурсія «Кохання. Сім епізодів».

Спеціально до цієї події було підібрано 7 експонатів, які мовою мистецтва розкажуть про перше побачення, заручини, щасливе родинне життя, кохання з першого погляду або нове почуття самотньої людини. 7 творів – 7 історій, написаних майстрами з колекції Херсонського художнього музею.

Крім того, відвідувачі отримають у подарунок листівки з репродукціями творів. Подробиці за телефонами (0552)49-31-64, 49-30-12, 099-763-18-23.

З 14 лютого у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша розпочинається серія вистав «Зірка кохання».

Глядачів очікує яскраве дійство – бенефіс народної артистки України Олени Галл-Савальської. У виставі будуть задіяні балет та оркестр театру.

У День всіх закоханих на мультимовну лекцію «Кохання навіки» або «Любовь бывает разная» запрошує до себе Туристична кав'ярня ХерсON.

Гості почують 6 яскравих історій у двох діях від трьох гідів центру туризму та пригод ХерсON: Івана Кузнєцова, Інни Микуцької, Олексія Білецького. Кожен відвідувач отримає в якості подарунку авторський напій закладу.

Захід відбудеться 14 лютого о 18:30 в Туристичній кав'ярні ХерсON за адресою: вул. Суворова 8.

Якщо ви досі без пари і вам немає з ким відсвяткувати День святого Валентина, тоді 14 лютого о 19:00 на вас чекатимуть у кафе Ван Бакс за адресою: вул. 9 січня, 23.

На «Вечірці для незакоханих» ви зможете взяти участь у швидких побаченнях, конкурсах, потанцювати та відсвяткувати на повну! І хтозна, можливо, саме тут ви і зустрінете свою другу половинку.

Запис на захід обов'язковий.

Отже, любі херсонці - не гайте часу: закохуйтесь і будьте коханими!

З любов'ю, Олександра РОЖКОВАН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон