Обиратимуть директора дослідної станції на Херсонщині

Нового керівника обиратимуть для наукової установи, яка рухає аграрний прогрес на Херсонщині.

У директора Південної державної сільськогосподарської дослідної станції (Гола Пристань) Володимира Лимаря закінчився термін чергового кадрового контракту.

Тому Національна академія аграрних наук України оголосила кадровий конкурс на заміщення цієї посади. Підбиття підсумків конкурсу відбудеться у березні, але працівники станції кажуть, що вже зараз охоче підтримали б нинішнього директора.

Адже кандидат сільськогосподарських наук Володимир Лимар очолює установу з 2005 року, має досвід дослідницької роботи майже у чверть століття.

Під його керівництвом колектив талановитих селекціонерів лише впродовж останніх п'яти років «видав на гора» сімнадцять нових продуктивних та посухостійких сортів кавунів та динь, кабачків та баклажанів, перцю та помідорів.

Тож для сільськогосподарського регіону важливо, аби дослідна станція і далі демонструвала такі ж успіхи — хто б не став надалі її керівником.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон