Співаковський поставив "незручні" питання Міністру інфраструктури

Відомо, що розбудова людського капіталу базується на трьох надзвичайно важливих речах: 1.Якісна освіта. 2. Якісні медичні послуги. 3. Інфраструктура добробуту., - нагадав народний депутат Олександр Співаковський:

І сьогодні, 8 лютого, під час години запитань до Уряду, я звернувся до Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна саме з третього питання: Чи може шановний пан Міністр, особисто хоч іноді перевіряти, що відбувається на шляхах?

Я вже звертався до Міністерства інфраструктури та Міністра особисто через соціальну мережу фейсбук, і навіть виклав відео стану однієї з доріг.

Парламент проголосував за виділення в цьому році на ремонт доріг 40 млрд. грн. Тому у мене наступне прохання до Міністра: Чи можете ви перевірити, де і на яких проміжках шляху ми витратили відповідні кошти, але які вже перетворились на суцільні ями?

Натомість вздовж шляху розташовані білборди, на яких йдеться і про ремонт шляхів, і про Уряд, і про Верховну Раду України, яка виділяє ці кошти.

Тому Міністру необхідно особисто взяти це питання під свій контроль, і якщо буде встановлена невідповідність використання коштів дійсному стану автомобільних доріг, то потрібно терміново вжити до винних осіб заходів адміністративного впливу, а, за необхідності, звернутись до правоохоронних органів та порушити кримінальні провадження.

Люди мають право знати, що якщо на ремонт доріг виділяються значні кошти, то ми маємо абсолютне право мати якісну інфраструктуру, - переконаний Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон