Політики, які відвідали Херсонщину з початку року

Херсонщину, напевно, не вважають ключовим регіоном на виборах президента країни, тому і не дуже поспішають до нас з передвиборчими візитамикандидати на вищу посаду в державі...

Але спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА таки зафіксували в Херсонській області на початку поточного року (протягом січня - початку лютого 2019 року) декого з них, або ж політиків, що наближені до кандидатів у президенти. Зокрема:

- 14 січня з робочим виїздом на Херсонщині побував лідер партії «Розумна сила» Олександр Соловйов, який взяв участь в конференції обласної організації «Розумна сила». Політик критикував чинну владу, реформи та заявляє, що саме представники Херсонської обласної організації партії запропонували йому висунути свою кандидатуру на посаду Президента.

- 30 січня народний депутат, засновник «Опозиційної платформи – За Життя» Юрій Бойко з робочим візитом відвідав Херсонщину, а саме загальноосвітню школу № 40 у селищі Молодіжне, де поспілкувався з освітянами щодо реформи освіти. Проте приїзд кандидата не анонсувався, публічних заходів він не проводив...

- 1 лютого в Херсоні відбулася зустріч з лідером політичної партії «ДемАльянс» Василем Гацько в приміщенні Херсонського економічно-правового інституту. Він говорив про те, що «Україні потрібна нова людина, і це – Андрій Садовий» та закликав виборців «брати відповідальність за майбутнє країни». Зустрів анонсувалась в ЗМІ, на неї прийшли майбутні члени виборчих комісій та прихильники кандидата в Президенти Андрія Садового.

- 1 лютого Херсонщину з робочим візитом відвідав Микола Томенко – лідер Громадського руху «Рідна країна». Серед анонсованих заходів була зустріч з бібліотекарями Херсона, презентація просвітницьких проектів Фонду та нового «Українського щорічника», інтерв'ю представникам ЗМІ та місцевим телерадіокомпаніям, у яких він критикував діючу владу та реформу децентралізації.

- 1 та 2 лютого Херсонщину відвідав депутат Верховної Ради від Радикальної партії Олега Ляшка Денис Силантьєв, де зустрівся з представниками влади й «майбутніми виборцями» в селі Новотроїцьке, в обласному центрі поспілкувався з головами ОСББ та подарував корм собачому притулку, дав інтерв'ю на місцевих телеканалах. Жоден публічний виступ депутата не пройшов без згадки «досягнень» РПЛ та зокрема її лідера Олега Ляшка.

За матеріалами Громадянської мережі ОПОРА в Херсонській області

Фото Інтернет

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон