Невичерпна криниця дитячих талантів Херсонщини

Талановитих, артистичних, голосистих учнів 3 класу Антонівської ЗОШ №18 - переможців районного конкурсу народних традицій "Невичерпна криниця" урочисто вітали перед учнівським колективом.

З почесною місією, грамотами і солодощами школу відвідав лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков: "Дуже важливо, щоб наші діти розвивались і розумово, і творчо. Та не менш важливо, щоб такий чудовий приклад з них брали й інші: однокласники, друзі, взагалі вся школа! Саме тому ми сьогодні тут. Аплодуємо з усіма в унісон. А ще гордимося нашими артистами!".

Класний керівник 3-го класу Антонівської ЗОШ №18 Любов Вершиніна зазначила: "Для моїх дітей отримати нагороду від Юрія Рожкова - велике досягнення. Адже це друг і помічник нашої школи! Лише для цього класу стільки зробив: забезпечив будматеріалами для ремонту, подарував шкільні меблі, попіклувався про забезпечення нашого класу проектором.


Така підтримка, звісно, якісно впливає на гармонійний розвиток. Ми все частіше перемагаємо у різноманітних конкурсах. Ось зараз - "Невичерпна криниця". До речі, саме Юрій Рожков і команда його Громадської платформи "Добро переможе" організували нам поїздку на зручному автобусі. Щиро дякуємо!"

Добро переможе -
громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон