Вагомий подарунок херсонським немовлятам

Новонароджених немовлят у херсонській лікарні ім. Лучанського тепер зважуватимуть на сучасних вагах імпортного виробництва.

Новеньке обладнання - це ще один подарунок медзакладу від лідера Громадської платформи "Добро переможе" Юрія Рожкова: "Насправді, не всі люди замислюються над такими важливими дрібницями, як точна вага немовляти. Лише батьки і педіатри розуміють, коли стикаються з цією проблемою!, - ділиться міркуваннями Юрій Рожков.

Я сам батько трьох дітей. І завдяки цьому ми разом з дружиною знаємо на скільки це важливо! Точні дані вікових параметрів малюків вказують на якість розвитку і допомагають лікарям давати правильні рекомендації батькам.

До Громадської платформи "Добро переможе" звернулась медсестра Жанна Ляховицька з проханням придбати нові ваги. Якщо мій вклад у розвиток найменших громадян України зробить дітей здоровішими - я буду щасливим!", - заявив Юрій Рожков.

Ваги вже працюють у педіатричному кабінеті 13-ї дільниці. Лікар, медична сестра і батьки дуже задоволені. Розповідають: "Наші попередні ваги були важкими, незручними, ще радянського виробництва. Одним словом - раритет. Та найсумніше - вони вже давно показували лише приблизну вагу! Дурили в середньому на 200 грамів. По-різному бувало... Тож ми орієнтувалися на виміри батьків.

Але ж не у всіх є домашні ваги... Отак і працювали.

Тепер все змінилося! Нове електронне європейське обладнання зі змінною люлькою дозволяє вимірювати і зовсім маленьких, і більш старших дітей. Медичнi ваги легкі, тож ми їх беремо й на обхід дільниці до новонароджених. За потреби, можемо обнуляти вагу одягу чи ковдрочки. Дуже багато зручностей, адже це ваги-трансформери нового покоління! Величезне дякуємо за такий подарунок Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи "Добро переможе" і тепер точно знаємо: світ не без добрих людей!"

Добро переможе -
громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон