На Херсонщині благодійники дбають про рятівників

Партію якісних м'ясних консервів закордонного виробництва передали благодійники рятувальникам Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Херсонській області.

Гуманітарну допомогу нашим рятівникам особисто передав лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков спільно з Фундацією Данії "Збережи Україну!" та Благодійним фондом "Мангуст"

Смачне підкріплення розраховане на збереження бойової готовності оперативного підрозділу в умовах відсутності налагодженого побуту.

Як розповів заступник начальника аварійно-рятувального загону Геннадій Уманський, такі виїзди трапляються досить часто: "Нам доводиться і пожежі гасити у лісах, наші бійці задіяні і в наданні порятунку в екстремальних умовах: на воді, об'єктах підвищеної небезпеки, також проходимо тренування на полігонах.

І, не зважаючи на тривалі виїзди, хлопцям треба чимось харчуватись. Тож м'ясні тушенки будуть дуже доречними! Ми отримали 769 банок і дуже вдячні за підтримку! Тепер виконувати оперативно-рятувальні роботи буде легше. Особливо приємно відчувати, що не лише ми, а й про нас дбають!"

Добро переможе -
громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон