На Херсонщині підготовка до роботи в осінньо-зимовий період виходить на фінішну пряму

В цьому голова Херсонської обласної державної адміністрації Микола Костяк запевнив Віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула сьогодні 15 серня під час Всеукраїнської селекторної наради, де обговорювали готовність в регіонах країни до роботи в осінньо-зимовий період.

Доповідаючи про стан готовності Херсонщини до опалювального сезону, голова обласної державної адміністрації Микола Костяк відзначив: «Підготовка підприємств та організацій області до роботи в осінньо-зимовий період виходить на фінішну пряму...».

Щодо готовності шкіл та дитячих садків, то тут керівник області повідомив, що підготовка навчальних закладів до зими завершена на 92 %.

З свого боку Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул повідомив, що в цілому країні, на сьогоднішній день стан підготовки установ до опалювального сезону становить вже 75% при запланованих 65%.

Більшість шкіл, дитячих садків та навчально-виховних закладів України вже готові до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

Також на селекторній нараді було вказано на те, що у кожному регіоні України створені робочі групи, що контролюють тарифи на опалення. Це питання знаходиться на постійному контролі Уряду.

По матеріалах Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон