Представників громад Херсонщини запрошують взяти участь у навчанні

Запрошуємо представників громад Херсонщини взяти участь у навчанні "Цифрові комунікації та роль SMM", яке відбудеться 12 лютого на базі Херсонського ЦРМС.

Тренінг має на меті підвищити рівень обізнаності учасників стосовно цифрових комунікацій, а також навчити тонкощам роботи з SMM (Social Media Marketing) — одним із засобів просування своїх товарів та послуг за допомогою соціальних мереж.

Головною метою SMM просування є підвищення впізнаваності бренду, зростання зацікавленості продуктом, постійна комунікація з потенційними та чинними клієнтами/аудиторією. А також ми поговоримо про те, як застосувати здобуті знання про SMM серед популярних соціальних мереж – facebook та Instagram і ще на вас чекає багато чого цікавого.

РЕЄСТРАЦІЯ ТРИВАЄ ДО 12:00 08 лютого за посиланням

В разі, якщо Ви зареєструвалися на семінар, але змінилися плани і Ви не можете взяти в ньому участь, будь ласка, якнайшвидше повідомте про це помічника директора Центру п. Олену Трубіну за тел. +380676183911 або в будь-який інший зручний для Вас спосіб (ел. поштою, Вайбер тощо). Таким чином, Ви дасте змогу відвідати тренінг представникам інших громад. Щиро дякуємо за розуміння та до зустрічі!

Херсонський Центр розвитку місцевого самоврядування

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон