Херсонський благодійник допомагає наркозалежним

Херсонський підприємець і благодійник Юрій Рожков долучився до 10-го Всеукраїнського Антинаркотичного Табору, який цими днями (з 16 по 21 січня) проходить у санаторії Пущі-Водиці.

Кількаденні збори наповнені довірливим спілкуванням з тими, хто вже одужав, зустрічами з успішними людьми: гумористами, політиками, спортсменами, очільниками. Учасники змагаються у футболі, біатлоні, грають у КВН, проходять тренінги та семінари, а ще готують концерт для своїх родин, які за них переживають. Серед мешканців Табору - 30 херсонців.

"Кожна людина гідна достойного життя, навіть якщо у якийсь момент оступилася, - завдання нашого суспільства - допомогти землякам вийти на правильну стежину, адже УСІ МИ - ЛЮДИ", - вважає Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе".

Щоб ці Люди почувались комфортніше, проходячи курс реабілітації, знову відчули смак здорового життя та дружню підтримку, Юрій Рожков вручив кожному пошиту на замовлення форму з логотипом "Добро переможе!". Крім того, Юрій Рожков долучився фінансово до транспортних видатків на поїздку.

Директор Міжнародної антинаркотичної асоціації в Херсонській області Дмитро Костяков підкреслив: "Нашим підопічним зараз дійсно вкрай необхідне дружнє плече, товариська порада, душевне спілкування. Вони багато пережили і мало бачили добра. Тож, участь Громадської платформи "Добро переможе" є дуже доречною.

Насправді, таких хворих - тисячі. Ми маємо терміново змінити ситуацію, відновити здоровий спосіб життя залежних, вплинути на свідомість і зупинити поширення цього суспільного лиха! Це дуже важливо для нашого майбутнього. І разом ми все зможемо!"

Добро переможе -
Громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон