У Херсоні відбувся семінар для посадових осіб органів місцевого самоврядування

Вчора, 17 січня, в Херсонському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся семінар для посадових осіб органів місцевого самоврядуванняоб'єднаних та необ'єднаних громад Херсонщини «Основи антикорупційного законодавства».

Юрисконсульт Центру Вікторія Копчак розповіла громадам про е-декларування, конфлікт інтересів, відповідальність за порушення антикорупційного законодавства та провадження у справах про пов'язані з корупцією порушення.

Світлана Ястребова, начальник відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури Херсонської області донесла до учасників тонкощі декларування доходів, навела практичні приклади успішного врегулювання конфлікту інтересів і ознайомила учасників з видами відповідальності за порушення антикорупційного законодавства.

- Не зважаючи на те, що я професійний юрист та адвокат, я для себе дізналась дуже багато корисного, нового і цікавого стосовно того, як потрібно державним службовцям та посадовцям декларувати свої податки, видатки та подарунки. І загалі, як вести моніторинг своєї фінансової діяльності і його правильно відображати, - Любов Горощенко, адвокат.

Захід проведено за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіону України.

Херсонський Центр розвитку місцевого самоврядування

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон