Директор школи на Херсонщині «очолив» диверсійну групу

«Дуже поінформовані» російські пропагандисти і спецслужби з легкістю перетворюють на злочинців навіть шанованих педагогів з України.

Так, днями в окупованому Криму серед прикордонників розповсюдили «орієнтування» на диверсійно-розвідувальну групу, яка буцімто має от-от прорватися з материка. Причому куратором ДРГ «призначили» Ленура Люманова. А він... директор загальноосвітньої школи № 1 у селищі Новоолексіївка Генічеського району Херсонщини!

У Ленура Люманова - чверть століття педагогічного стажу, і він ніколи не мав стосунку ні до війська, ні до якихось спецоперацій. Його земляки вважають, що це помста за активну громадську позицію директора - відкриття в ЗОШ № 1 Новоолексіївки першого в краї кримськотатарського класу, прийом на навчання дітей з родин переселенців, яким путінський рай на півострові несила терпіти.

Сам Ленур Ісмаїлович у бесіді з власкором парламентського видання скандальне орієнтування коротко називає «маячнею».

Та, либонь, тут все просто: якщо ти не приховуєш свого ставлення до агресора, ще й маєш «підозрілу» національність, тобі прямий шлях у «диверсанти» чи «бойовики». Так уже сталося, до речі, з мешканцем того ж Генічеського району Едемом Бекіровим (його дружина - співробітниця тутешньої РДА).

Хворий на діабет чоловік перетнув КПВВ та поїхав до Криму провідати стареньку матір, а опинився у слідчому ізоляторі Сімферополя - звісно ж, за підозрою у належності до якоїсь дуже терористичної організації. І нікого з наймитів Кремля не обходить, що правди в тій «розвідувальній інформації» стільки ж, скільки у фейкових патяканнях про розп'ятих хлопчиків та смажених снігурів, які стали вже класикою московських побрехеньок.

Голос України

Фото с сайта "Новый визит"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон