Херсонців запрошують сфотографуватися у музеї

Херсонський обласний художній музей ім.О.О.Шовкуненка запрошує приєднатися до всесвітнього флешмобу – Дня музейних селфі(Museum selfie day), який проходить багатьох музеях світу відбудеться 16 січня.

Умови акції прості: потрібно прийти до музею, сфотографуватися разом з улюбленим експонатом та викласти світлину в Facebook, Twitter або Instagram із тегами #MuseumSelfie та #art_museum_ks.

Нагадуємо, що фотографування (без спалаху!) в музеї безкоштовне, а вартість музейного квитка складає лише 30 грн (для дорослого) або 18 грн (для дітей, студентів, пенсіонерів). 16 cічня (для учасників акції!) вхід буде безкоштовним.

Херсонський художній музей запрошує приєднатися до цієї акції протягом усіх днів наступного тижня – з 16 по 20 січня.

За матеріалами Херсонської обласної ради

Довідка: Вперше День музейних селфі відбувся в 2014 році, коли звичайна жителька Лондона Мар Діксон разом зі своєю донькою відвідала декілька музеїв та опублікувала світлини в соціальних мережах. Публікації стали резонансними, а звичайні відвідини музею переросли у флешмоб, який отримав значну кількість послідовників. Наразі Діксон продовжує вести власний сайт про музеї та мистецтво.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон