На Херсонщині працівників на вибори шукають через газети та соцмережі

Херсонські обласні організації політичних партій пропонують мешканцям області роботу на виборах. Оголошення у друкованих засобах інформаціїта у соціальних мережах зафіксували спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Під час моніторингу преси оголошення про пошук «небайдужих до стану справ в Україні», від Радикальної партії було зафіксовано в однойменній газеті міста Нова Каховка, а саме у випусках №42, 43-44, 46.

В оголошенні зазначено, що радикали запрошують агітаторів, членів комісій та спостерігачів на виборчих дільницях та розміщений номер, за яким можна звертатися. За вказаним номером бажаючим працевлаштуватись інформацію не надають, а запрошують прийти на співбесіду в офіс.

Схоже оголошення від ВО «Батьківщина» розміщено в газеті «Час», яка розповсюджується в містах Каховка, Нова Каховка, Таврійськ, Берислав. У випусках видання № 47, 48, 50 прихильників Юлії Тимошенко закликають зателефонувати за вказаним номером та приєднатися до команди «Батьківщини».

Членів команди шукає й херсонська «Самопоміч». Відповідне оголошення партійна організація розмістила на своїй сторінці в Facebook. Тих, хто хоче бути «волонтером, агітатором, активістом молодіжки» та бачить себе майбутнім кандидатом в депутати чи членом ДВК закликають заповнити онлайн-анкету чи звернутися за вказаним номером.

«Партії вже активно готуються до початку довгого виборчого циклу. Якщо раніше мереж внутрішніх агітаторів вистачало й політичний рекрутінг не вівся публічно, то зараз ми бачимо масові розміщення оголошень, що свідчить як про кадровий голод, так і про відсутність достатньої членської мережі», - прокоментував координатор довготермінового спостереження Громадянської мережі ОПОРА в Херсонській області Максим Єлігулашвілі.

За матеріалами Громадянської мережі ОПОРА в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон