В Олешківській райраді готуються до прийняття бюджету

У ході підготовки до 38-ої сесії Олешківської районної ради, у кабінеті голови райради Павла Потоцького, відбулося чергове засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів.

Вела засідання заступник голови постійної комісії райради Тетяна Іващенко. Присутніми були члени комісії: Людмила Шелудько, Олександр Аверін, Сергій Черняєв, очільник районного депутатського корпусу Павло Потоцький, його заступник Костянтин Буганов, радник Лариса Снігур, депутати, начальник фінансового управління райдержадміністрації та інші.

У ході комісії депутатами Олешківської райради були опрацьовані наступні питання:

- Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року.

- Про внесення змін до рішення ХХVІІ позачергової сесії районної ради сьомого скликання від 22 грудня 2017 року №500 «Про районний бюджет на 2018 рік».

- Про районний бюджет на 2019 рік.

Обговорення питань порядку денного проходило жваво і активно. За результатами засідання комісії до усіх проектів рішень були внесені відповідні поправки. Дані проекти рекомендовані до розгляду на президії й сесії районної ради.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон