У Херсоні є підприємство - як у Європі

Таке враження склалось у старшокласників ЗОШ №12 після профорієнтаційної екскурсії на завод з виготовлення побутової хімії успішного підприємця Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи "Добро переможе".

Власник підприємства особисто зустрів школярів, пригостив солодощами і показав як працюють виробничі лінії. Діти приміряли на себе захисні каски, а також ролі працівників заводу та водіїв технічних електрокарів!

Юрій Рожков, зокрема, зазначив: "Я за освітою - інженер-технолог. І коли ще сам був школярем, зі своїм класом побував на такій профорієнтаційній екскурсії. Вона мені дуже допомогла визначитись з ВУЗом і з майбутньою професією.

А зараз - моя черга підтримати молодь, допомогти їй зрозуміти, до чого тягнеться серце і не наробити помилок з вибором спеціальності. На своєму підприємстві я зібрав кращий європейський досвід і технології, які можливо втілити у життя тут, на Херсонщині. Навчайтеся, діти, сумлінно, експерементуйте і завжди рухайтесь вперед, до своєї мети!"

Додому учні повернулись з гарними враженнями і подарунками. Дітям вручили миючі засоби, за виробництвом яких вони спостерігали протягом дня.

Класний керівник 9-Б класу Наталя Панкратова розповіла: "Це вже третя екскурсія нашої школи на підприємство Юрія Рожкова. Діти різних класів та їх батьки просто у захваті! Дякуємо за практичні навички у профорієнтаційній роботі, життєвий досвід та цінні висновки для наших випускників!"

Добро переможе -
громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон