У Херсоні провели тренінг «Мої 24 години»

Про те, що час – найдорогоцінніший і при цьому обмежений ресурс, люди знають здавна. Але грамотне володіння ним – загальна проблема для багатьох людей.

Усім бракує часу: людина не може зібрати його, купити, здати або взяти в оренду.

Розвивати ж «почуття часу», навчитися планувати його на роботі та вдома, а значить – і власну долю, дійсно можливо.

Спробували це зробити слухачі з Херсонського міського центру зайнятості на тренінгу «Мої 24 години».

У межах цієї зустрічі розглядались головні принципи розподілу часу: грамотне встановлення пріоритетів, правила керування часом та причини його дефіциту. Адже з практики відомо, що витрачаючи 10 хвилин на планування робочого часу, можна щодня заощадити до двох годин.

Учасники семінару детально ознайомилися з різними методиками планування, такими як: матриця Ейзенхауера, метод Pomodoro та класичний «check-list» (список завдань на день). Також вони переглянули відеопоради професійного лектора та консультанта з питань тайм-менеджменту Брайана Трейсі. Під час спільної роботи слухачі виявили своїх «поглиначів» часу та визначили методи й шляхи їх подолання.

Сподіваємось, що поради з ефективного управління часом не лише дозволять учасникам тренінгу зробити свій робочий день продуктивнішим, а й допоможуть зменшити психологічні перевантаження, що виникають внаслідок браку часу.

Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон