Херсонським журналістам роздали дипломи, квіти та гроші

Сьогодні, 14 грудня, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер вручив дипломи та грошові премії переможцям першого обласного конкурсу журналістських робіт «Впровадження реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади».

Цього року чотирьом журналістам провідних засобів масової інформації Херсонської області у своїх публікаціях вдалось найкраще висвітлити позитивний досвід впровадження реформи та привернути увагу населення області до успішних прикладів розвитку громад Херсонщини.

Переможців визначено у двох номінаціях: «Краща онлайн-публікація» та «Краща публікація у друкованих ЗМІ». На жаль, у номінації «Кращий радіо- або відеоматеріал» не були представлені роботи...

У номінації «Краща онлайн-публікація» першу премію здобув журналіст В'ячеслав Гусаков зі своєю конкурсною роботою «Виноградівська ОТГ: унікальна, різношерста, проблемна, обнадійлива».

Другу премію отримав Олександр Глазунов за матеріал «Децентралізація на Херсонщині: голови ОТГ розповіли, як живуть громади».

Заслужена «бронзова» премія у Наталії Колонцової, публікація «Громада Каланчака звикає до самостійності».

У номінації «Краща публікація у друкованих ЗМІ» одноосібним переможцем стала Олена Попович, представивши на конкурс матеріал «Зелений Під – свіжий погляд на реформу ОТГ».

За перемогу в обласному конкурсі усіх журналістів нагороджено дипломами та грошовими преміями у розмірі відповідно до категорії: перша премія – 15 тис. грн, друга – 10 тис. грн, третя – 5 тис. грн у кожній з номінацій.

За матеріалами Херсонської обласної ради

Довідка. Проведення обласного конкурсу журналістських робіт «Впровадження реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади» започатковано з ініціативи заступника голови Херсонської обласної ради Оксани Рукавішнікової 2018 року рішенням ХVІІ сесії Херсонської обласної ради VII скликання від 16 березня 2018 року № 809.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон