Співаковський: Саме за роботою суду людина відчуває, чи є справедливість у країні

Напередодні Дня працівників суду України в Херсонському апеляційному суді відбулися урочистості до цього свята, в яких взяв участьнародний депутат України Олександр Співаковський.

Представників судової гілки влади вітали голова апеляційного суду Херсонської області Олександр Коровайко, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, прокурор Херсонської області Віталій Тригубенко.

Судова система в Україні, як одна з трьох гілок державної влади, покликана утверджувати в державі принцип верховенства права, забезпечувати захист громадянських прав і свобод людини і громадянина.

Її авторитет великою мірою залежить від того, наскільки чітко функціонує кожна окрема ланка, наскільки сумлінно й професійно виконує свої обов'язки кожен її працівник. З нагоди професійного свята кращі судді області сьогодні були відзначені грамотами, подяками та подарунками.

Для мене особисто було честю представити на заході найвищий законодавчий орган нашої держави – Верховну Раду України. За чотири роки своєї депутатської діяльності я бачу в роботі українських судів зміни на краще, з'являються нові підходи і нові обличчя, що, безумовно, сприяє відновленню довіри нашого суспільства до судової влади.

Зроблено вже чимало, проте належить зробити ще більше. Адже на судовій системі лежить величезна відповідальність. Кожна справа – це конкретна доля наших громадян. Саме за роботою суду людина відчуває, чи є справедливість у країні. Віднайдемо гармонію між рішенням суддів і сприйняттям людей цих рішень - забезпечимо стабільність розвитку всієї держави, - переконаний Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

Народний депутат побажав присутнім на урочистостях миру, твердої віри в краще майбутнє та подальших успіхів у реалізації прагнень нашого суспільства до справедливого правосуддя в Україні.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон