Керівники Херсонщини привітали суддів

Сьогодні, 12 грудня, з професійним святом, яке відзначається 15 грудня, співробітників Херсонського апеляційного суду привітали голова обласної ради Владислав Мангер та голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв

«Верховенство права і справедливості – те, що нам всім сьогодні конче необхідно. Відчувати вашу підтримку, знати, що ви завжди стоїте на варті Закону – цього вимагають від вас херсонці. І я щиро вітаю вас із професійним святом, не з чуток знаю, скільки мудрості і виваженості треба, аби прийняти правильне рішення на користь правди і благополуччя. Дай Бог кожному з вас терпіння і злагоди, затишку в родинах і благословення на всі добрі справи», – звернувся до присутніх Владислав Мангер.

"Бажаю кожному працівникові суду не зупинятися на досягнутому, підвищувати свій професійний рівень, дотримуватись при виконанні своїх обов'язків високих моральних стандартів – доброчесності, гідності, принциповості – та відновити віру громадян України у справедливість!", - побажав суддям Андрій Гордєєв.

З нагоди свята, за сумлінну працю та професіоналізм працівників суду нагородили Почесними грамотами та Подяками.

Фото Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон