У Скадовську учасники АТО отримають пільги на оплату комуналки

Подібну ініціативу міські депутати можуть підтримати вже наступної сесії.

Так, за кошти міського бюджету учасникам АТО та їх родинам будуть надані пільги на оплату комунальних послуг. А саме: послуги з водопостачання та утримання будинків і споруд та прибудинкових територій міста Скадовська та на послуги з водовідведення та вивезення побутових відходів.

Кому будуть встановлені подібні пільги? Вони будуть надаватись:

- учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, які зареєстровані у місті Скадовську, а саме: військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України в ході проведення антитерористичної операції;

- членам сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції та членам сімей померлих внаслідок поранення отриманих під час участі в антитерористичній операції.

Переліченим категоріям громадян міська рада встановлює 75%-ову пільгу.

Для отримання пільг на комунальні послуги необхідно подати до відповідного комунального підприємства (КП «Водне господарство» та КП «Очисні споруди») наступні документи:

- копію паспорту;

- копію ідентифікаційного коду;

- довідку про склад сім'ї;

- копію довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції;

- інші документи у разі необхідності.

Якщо з якоїсь причини документи не вдалось подати вчасно, то учасник АТО або члени його родини мають право протягом 2019 року звернутися до комунальних підприємств для перерахунку та отримання пільг.

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон