Чи є у Херсоні вакцини для дітей?

Виявляється, вакцини для імунізації дітей є, і не тільки у Херсоні, а низький рівень імунізації в Україні - це недопрацювання наших лікарів...

Як переконувала нас цими днями тимчасово виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я пані Супрун: «Україна на 100% забезпечена вакцинами для імунізації дітей».

Минулого тижня знову було загострено питання щодо вакцинації населення України. Про це говорили під час «Другої Всеукраїнської конференції з сімейно-орієнтованої медицини».

Саме там «лікар-смерть», як її називають у народі, і заявила: «Україна на 100% забезпечена вакцинами для імунізації дітей. Єдине, чого не вистачає, це самої вакцинації... Тому що є низький рівень залучення дітей до вакцинації.

Це – відповідальність педіатрів, які повинні працювати з батьками і родичами дитини, щоб вони зрозуміли – це надважливо. Наша відповідальність – комунікаційна (!), переконувати українців на державному рівні».

Отже, виконуюча обов'язки і продовжує переконувати - так як вміє, і так як їй дозволяє її фахова непідготовленість. Вона знову знайшла винних не виходячи зі свого кабінету. Професіонал!..

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон