Херсонці вступають до лав територіальної оборони

Сотні жителів Херсонщини проявили свій патріотизм вступивши до лав територіальної оборони,- повідомив заступник командира військ оперативного командування «Південь» з територіальної оборони, генерал-майор Броніслав Жуковський, коментуючи початок тактичних навчань.

Вчора, 6 грудня Генерал-майор Броніслав Жуковський відвідав одне з місць проведення тактичних навчань 124-ї окремої бригади територіальної оборони у с. Велетенське Білозерського району Херсонській області. Він оглянув умови перебування 194 батальйону та поспілкувався безпосередньо з учасниками навчань.

«Збройні Сили України є гарантом національної безпеки і охорони держави. Відповідно до заходів правового режиму воєнного стану на Херсонщині розпочинаються широкомасштабні тактичні навчання підрозділу територіальної оборони.

Десять днів будуть відпрацьовуватися питання індивідуальної підготовки, злагодженості підрозділів, виконання задач з тактичної медицини та вогневої підготовки», - підкреслив Броніслав Жуковський.

Коментуючи умови та особливості перебування підрозділу на місці, генерал-майор розповів, що місцевими органами державної влади, завчасно, виділено теплі приміщення. Також він запевнив, що всі службовці отримали військову форму одягу і забезпечені триразовим гарячим харчуванням.

Окрім того, генерал-майор повідомив про початок патрулювання, охорони об'єктів та комунікацій, яке буде здійснено спільно з підрозділами національної поліції та державної прикордонної служби, в рамках навчань.

Управління інформаційної політики ХОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон