Гарний приклад для херсонських політиків

Це - гордість Херсонщини! Переможці Параолімпійських та Дефлімпійських ігор з різних видів спорту - легкої атлетики, академічного веслування, волейболу, футболу та плавання з'явилися на біг-бордах обласного центра.

Місцем на для реклами наших спортсменів поступився депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков. Він же замовив виготовлення і розміщення цієї соціальної реклами, бо вважає за правильне популяризувати спорт на Херсонщині і підтримувати дух наших переможців. Таку добру справу Юрій Рожков зробив з нагоди 25-річчя "Інваспорту".

Борис Кедровський, в. о. начальника Херсонського регіонального центру фізкультури та спорту людей з інвалідністю "Інваспорт" зазначив: "Наші вихованці у захваті! Вони щасливі. Адже це - визнання їх як кращих спортсменів. А також стимул для інших! Такого як Юрій Рожков, лідер Громадської платформи" Добро переможе" ще ніхто в Україні не робив. Ми - перші! Дякую від імені усього "Інваспорту"!

Добро переможе -
Громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон