В Олешківській райраді знають: Добра і турботи багато не буває

З нагоди Дня людей з обмеженими можливостями голова Олешківської районної ради Павло Потоцький разом зі своєю командою відвідав комунальний закладХерсонської обласної ради «Олешківський дитячий будинок – інтернат»

Павло Борисович від щирого серця побажав дітям міцного здоров'я, щастя, витримки, здійснення найзаповітніших мрій.

До слів голови районної ради приєдналася радник Лариса Снігур, додавши, що щасливі бути поряд з вихованцями закладу, сильними, мужніми: "Нам є в чому у вас повчитись. Дитячі посмішка говорять про те, що ніякі перепуття не стануть перешкодою на життєвому шляху".

Вихованці будинку-інтернату радо зустріли представників районної ради і, перш за все, не через подарунки, а через увагу дорослих людей. Павло Потоцький вручив усім хлопчикам і дівчаткам солодощі від депутатського корпусу Олешківської райради

А директору закладу Тетяні Княгніцькій вручили Почесну грамоту Голови Олешківської районної ради.

Один із учнів інтернату, Михайло Невінський, розчулив поважних гостей вдячною промовою: "Від щирого серця дякуємо вам за ваші добрі, чуйні і світлі серця, що вміють співчувати чужому горю. В ці дні ми відчуваємо вашу підтримку і за це щиро дякуємо!".

Дивлячись на радісні обличчя, можна ще раз переконатися: добра і турботи ніколи не буває забагато!

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон