Олена Урсуленко підтримала створення Наглядової ради ХДУ

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко підтримала ідею колективу Херсонського державного університету про створення Наглядової ради закладу і прийняла пропозицію увійти до її складу.

...Це захист і можливість представляти інтереси потужного освітнього закладу півдня України! Це реальний крок вишу до відкритості, чесності, демократичності. Всі процеси, включаючи фінансові, будуть під контролем громади.

Це відповідальна місія і для нас, членів наглядової ради, успішних людей, які вбачають майбутнє у розвитку освітніх послуг і можливості студентів долучитись до реалізації проектів і роботи, що відбуваються у місцевому самоврядуванні.

Саме так взаємодіє влада і молодь у європейських країнах, чий досвід нам пощастило вивчати цього тижня у Литві. Потрібно визнати - створення умов для закладення фундаменту успішності молоді в рідній країні потрібно починати вже зараз, - переконана Олена УРСУЛЕНКО.

P.S. Вдячна Олександру Співаковському і всьому викладацькому складу за відзначення моєї активної, чесної позиції в розбудові нашого міста

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон