Херсонців вражає "Чаруюча краса Нижнього Дніпра"

До третьої річниці заснування Національного природного парка "Нижньодніпровський", у головному корпусі Херсонського державного університетувідкрито фотовиставку "Чаруюча краса Нижнього Дніпра".

Мета виставки - ознайомити громадськість з чудовими краєвидами рідної Херсонщини, привернути увагу до екологічних проблем природного заповідного фонду, запросити взяти участь у туристичних заходах, зокрема відвідати екскурсійні маршрути, розроблені відділами парку.

Висловлюємо щиру подяку заслуженим фотохудожникам Херсонщини: Ігорю Бережному, Володимиру Худолєю, В'ячеславу Савельєву. А також фотолюбителям, що відгукнулися на пропозицію Парку взяти участь у благодійній виставці. Експозицію поповнено новими роботами талановитого фотохудожника Олега Марчука.

На виставці представлено краєвиди унікальних територій Національного парку: Станіславські та Олександрівські гори, степові водоспади, красоти Дніпрово-Бузького лиману, дельти Дніпра, червонокнижні птахи. Підібрано видовищні різнопланові пейзажі водного простору у різні пори року.

Багато відвідувачів не вірять своїм очам, що такі неймовірні перспективи увічнив фотооб'єктив у херсонському краю. На жаль, часто ми мріємо потрапити кудись в далекі далі, а не знаємо, що маємо під боком. за адресою: вул. Університетська, 27, хол головного корпусу ХДУ.

Юлия УЛИЧ

P.S. Захiд благодійний - вхід безкоштовний. Розташована виставка у головному корпусі ХДУ за адресою вул. Університетська, 27. Запрошуємо відвідати виставку, що триватиме до 15 грудня включно (робочі дні з 9 до 17 години)

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон