Співаковський пообіцяв створити комфортні умови для студентів ХДУ

Вчора, 29 листопада, народний депутат України Олександр Співаковський, разом з головою Херсонської облдержадміністрації Андрієм Гордєєвим,долучився до довгоочікуваної події – відкриття реконструйованого спортивного комплекс у Херсонському державному університеті.

...Вважаю, що одне з головних завдань влади – дати зрозуміти молодому поколінню, що ми робимо все, аби вона залишалася навчатися та працювати на Херсонщині та в Україні. І поступово, крок за кроком створюємо для цього всі умови.

Кошти, які надає Міністерство освіти і науки України, ми вкладаємо у розвиток інфраструктури університету. Це і спортивний майданчик, і сучасні лабораторії з хімії, біології, робототехніки, медичний факультет, а також ця спортивна зала.

Триває і будівництво потужного сучасного басейну. Сучасна спортивна зала дасть можливість змістовно проводити вільний час, зробивши вибір на користь здорового способу життя. Щиро вдячний усім, хто долучився до того, аби це приміщення стало таким, яким ми сьогодні його побачили.

Звертаючись до молоді, наголосив, що саме їй розвивати наше місто і будувати європейську Україну! Зі свого боку пообіцяв студентам всіляку підтримку та створити комфортні умови для їхнього перебування в університеті. - подякував Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон