В Генічеськ повернулися "Теплі історії"

Наприкінці листопада народний театр «Ренесанс» у Генічеському районному Будинку культури знову подарував глядачам камерний спектакль-читку«Жменька слів для доброго настрою» з серії книг «Теплі історії», прем'єра якого відбулася у минулому році.

Тексти, що ввійшли до спектаклю, нагадують кінематографічні кадри або світлини зі старенького й дорогого серцю фотоальбому. Є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання на краще, тріумф і туга, вдячність і прозріння.

Історії змусили і весело посміятися, і замислитися, деякі – зворушили до сліз. Кожна мініатюра жива: дихала, випромінювала тепло й розповідала свою історію. Це для тих, кому навіть жменьки слів буде достатньо, щоб усміхнутися.

Хтось шукає пораду в морі,хтось в маминих обіймах, хтось в бабусиних розповідях, але так чи інакше ми всі прагнемо тепла душі. Чарівний саксофон Максима Притуленко, який вже вдруге відвідує наше місто, нікого не залишив байдужим, а акторський склад театру зміг передати тепло та настрій написаних рядків...

Глядач не залишився байдужим, і тому 2 показових дні пройшли на славу, зі слізьми на очах та щирим сміхом. А після вистави, усі мали змогу поспілкуватися з акторами за чашкою смачного чаю з різними відтінками почуттів та смаків. Це той спектакль, в якому кожен знайшов щось своє, особисте й потаємне, дуже інтимне...

Бажаємо такої ж плідної роботи театру «Ренесанс», адже в похмурі дні дуже не вистачає саме такої «жменьки» слів для доброго настрою.

За матеріалами Генічеської районної ради

P.S. Теплі історії читали: Олар Олена, Трон Валерія, Ховріна Віра, Грицута Валентина, Тютюнник Альона, Коломієць Ірина. Режисер та постановник вистави – керівник народного театру «Ренесанс» Віра Ховріна.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон