Співаковський закликав херсонських педагогів зберігати спокій

Вчора, 28 листопада, народний депутат Олександр Співаковський завітав до педагогів з Херсонського академічного ліцею імені О.В.Мішукова. Зустріч присвятив ситуації, яка склалася у нашій країні.

Адже введення воєнного стану на території нашої держави - важливе та актуальне питання. І, вважаю, як народний депутат України, повинен донести його суть до своїх земляків. Чому Уряд прийняв таке рішення і що робити далі простим громадянам, – стало лейтмотивом сьогоднішньої зустрічі.

Акцентував увагу аудиторії на тому, що голосування у Верховній Раді показало, що Україна єдина і готова дати гідну відповідь зовнішньому агресорові. А прийнявши це доленосне та історичне рішення, ми дали легітимний інструмент для швидкого реагування та задля збереження миру в державі.

Зупинився й на тому, чи вступає в силу обмеження прав та свобод людини. Запевнив, що ні в якому випадку. Всі ті заходи, що реалізуються під час воєнного стану стануть можливі тільки в одному випадку: якщо ворожий солдат зайде на нашу територію.

Також звернув увагу присутніх, що необхідно бути пильними, адже сьогодні дуже багато різної інформації поширюється з цього питання. Закликав педагогів зберігати і спокій, на них дивиться підростаюче покоління.

Поступово зустріч перейшла у формат конструктивного діалогу, у ході якого дуже важливо було почути й нагальні проблеми, які цікавлять освітян. Намагався дати колегам ґрунтовні відповіді на всі поставлені питання.

Але на моє глибоке переконання, наразі найголовніше - об'єднатися заради наших дітей, заради майбутнього єдиної України!, - впевнений Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон