Херсонські студенти долучилися до почесної місії

Вчора, 28 листопада в рамках програми «Здай кров - врятуй життя» до медпункту Херсонського державного університету завітала спеціалізована бригада Херсонського обласного центру служби крові.До акції долучилися студенти та викладачі нашого вишу.

Вже не вперше студенти ХДУ займаються популяризацією донорства серед молоді. І саме сьогодні кожен бажаючий (за відсутності протипоказань) зміг долучитися до почесної місії – стати донором. Команда медиків центру служби крові зазначає, що участь у подібних акціях є важливою та необхідною не тільки для тих людей, які потребують допомоги, але й для самого донора.

Менеджер зі зв'язків з громадськістю Херсонського обласного центру служби крові Наталія Бабій розповіла про те, що сьогоднішня акція проходить під гаслом «Стань краплинкою життя». Також вона наголосила на тому, що сьогодні традиції культури донорства поступово відроджуються в Херсоні, але все ж таки перебувають у складній ситуації занепаду.

«І тому зараз ми потребуємо допомоги, звертаємося до студентства, молоді та тих небайдужих, що підтримують подібні акції. Ми дякуємо Херсонському державному університету за приєднання до програми «Здай кров - врятуй життя», бо це дуже вагома підтримка служби крові і всіх пацієнтів, які наразі терміново потребують донорської крові», – зазначила Наталія Анатоліївна.

Велика черга студентів зібралася в медпункті нашого вишу, аби долучитися до почесної справи – здати кров та в подальшому стати донором. Варто зазначити, що з молоддю працювала кваліфікована команда медиків, яка в будь-який момент могла надати належну допомогу на всіх етапах процедури. Також медики ознайомили тих, хто бажає здати кров та відповіли на питання, які цікавили майбутніх донорів.

Наостанок команда Херсонського обласного центру служби крові закликала приєднуватися до донорського руху. А студентам побажали берегти своє здоров'я, аби вони й надалі могли підтримувати донорство і таким чином врятувати чиєсь життя.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон