В Олешківській райраді пояснили як діяти в умовах воєнного стану

Сьогодні, 28 листопада, в кабінеті голови Олешківської районної ради відбулася робоча нарада за участю керівників комунальних закладів та установ районної ради. Вів засідання очільник депутатського корпусу Павло Потоцький.

Головне питання порядку денного – як діяти в умовах воєнного стану на території Олешківського району. Учасники заходу обговорили питання життєдіяльності усіх комунальних закладів під час обмежень в нових умовах.

Павло Потоцький звернув увагу присутніх на те, що не треба панікувати - органи влади, установи, заклади та підприємства району працюють у штатному режимі. Обмежень конституційних прав громадян в умовах воєнного стану, поки що, не передбачається.

Всі соціальні виплати, заробітні плати та пенсії виплачуватимуться вчасно. Олешківський район житиме нормальним звичайним життям, але всіляко сприятиме зміцненню обороноздатності нашої держави.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон