Щоб отримати на Херсонщині дороги - потрібно вчасно подати проекти

Вчора, 20листопада, під час засідання колегії Херсонської ОДА Андрій Гордєєв наголосив на важливості вчасно розробити проектно-кошторисну документацію на будівництво доріг місцевого значення, щоб провести експертизи і тендери, та з наступного року приступити до виконання ремонтних робіт.

Очільник Херсонщини зауважив: «Протягом цього року здано із запізненням багато проектів, особливо з ОТГ. Всі проекти, які були подані цього року - мають бути проактуалізовані вчасно!»

Особливу увагу Андрій Гордєєв приділив тим, хто пасе задніх у даному процесі: «Мене дуже цікавить Високопільський район, безпосередньо Високопілля. Голова Високопільської ОТГ розробив вже багато проектів і там дуже складна ситуація з дорогами. Всі включайтеся, проаналізуйте все і зробіть дороги!»

Щоб уникнути непорозумінь, Андрій Гордєєв дав доручення Департаменту будівництва та розвитку інфраструктури ОДА перевірити всі проекти й технічні рішення з кожного району для їх вчасної реалізації. Зокрема, на місцях мають визначити пріоритетні автошляхи для проведення ремонту.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон