У Херсоні продають листи Діду Морозу

Попит народжує пропозицію. Цей закон економіки особливо чітко діє у передсвятковий період. Особливо коли мова йде про Новий рік.

Багато хто у дитинстві писав листи Діду Морозу, де просив собі подарунок. Зараз багато хто теж так робить. Проте вже не треба шукати чистий аркуш паперу. Достьатньо у магазині придбати заготовку.

Зараз у магазинах канцелярії вибір подібних листів величезний. Є у вигляді листівки із вже надрукованим текстом, куди дитині треба лише вписати, який саме подарунок вона хочу, своє ім'я та вік. За таку листівку просять 3,50 грн.

Є і у вигляді справжнього листа – у конверті, із адресою Діда Мороза. На конверті варто вказати власну адресу, а всередині, від руки, написати все, що захочеш. Таке диво коштує вже більше 10 гривень.

А є і цілий набір. Туди входить: бланк листа Діду Морозу, його надрукована відповідь малюку та листівка, де шукати подарунок. Таке диво коштує від 20 гривень.

Такі послання продають як українською, так і російською мовами.

До речі, з'явились подібні листи і Святому Миколаю.

Олена ПІМЕНОВА
Фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон