Олена Урсуленко сподівається на студентів

Студентство завжди відігравало визначальну роль у житті країни та формуванні демократичних основ, - переконана секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Студент! Одне слово, яке увібрало в себе дійсне і майбутнє життя нашої Країни. Кожен із нас на певному етапі життя проходить шлях для набуття професійних знань, навичок та досвіду.

Ми йдемо до своєї мрії через навчання. Завдяки наполегливості, енергійності, прагненню реалізувати свій творчий потенціал та бути корисним суспільству відкриваємо у студентські роки приховані часом істини та факти життя країни, розвиваючи в собі найкращі якості для становлення себе як особистості.

ВІТАЮ ВАС, СТУДЕНТИ! Ви - майбутнє країни! Опора батькам і дітям на довгі роки! Країна потребує ваших знань, вашої креативності та професійності! Будьте мудрими, чемними, духовно багатими і ваше життя у рідній, розвиненій, економічно міцній Україні буде яскравим, стабільним і впевненим на роки!

Я вірю, разом ми змінимо життя в незалежній Україні! Зі святом!

Олена УРСУЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон