Комп'ютерний підхід до херсонських бібліотек

"ХХІ ст. - вік технологій, стрімкого прогресу і новітніх машин. Тож нашим бібліотекам все складніше зацікавлювати сучасну молодь до читання без комп'ютеризованого підходу!- переконаний Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе".

А тому Юрій Рожков, у дружній атмосфері творчого заходу, завдяки співпраці з Німецьким Фондом "Шалом", вручив бібліотеці-філії № 23 ім. І. Багряного комп'ютерну техніку, щиро подякувавши бібліотекарям за підхід до своєї справи та розвиток українців.

Тетяна Зєбєлян, завідувач бібліотеки розповіла: "Ми всі у захваті! Такої душевної зустрічі з меценатами у нас ще не було! Юрій Рожков - ерудит, естет і дуже добра людина! З такою щирістю розповідав про світле в людях, підтримку талановитих земляків, єднання народів. Так проникливо прочитав вірш польською мовою.

А потім вручив комп'ютер! Тепер ним будуть користуватися відвідувачі. Всього у нас було 3 комп'ютери. 2 з них - постійно на ремонті і 1 запрограмований під внутрішню роботу фахівців ЦБС, тому читачі не могли за ним працювати.

Тепер все змінилося. Дуже дякуємо Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи "Добро переможе" за подарунок, який він зробив нам у Всесвітній день Добра і щиро зичимо Добро йому у відповідь!"

Добро переможе -
громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон