Андрій Гордєєв: Нехай розквітає село, а праця аграріїв належно оцінюється

Вчора, 14 листопада, у театрі ім. Куліша відбувся урочистий захід до Дня працівника сільського господарства, який зібрав трударів Херсонщини,а найкращих було відзначено подяками та грамотами.

Також на заході підбили підсумки конкурсу найкращий район за результатами сільськогосподарського року. Другий рік поспіль Новотроїцький район тримає лідируючі позиції і займає гідне перше місце. За ним - Білозерський. Третє місце розділили - Генічеський та Великолепетиський райони.

"Піклуватися про рідну землю нелегко, але завдяки наполегливій праці херсонських аграріїв наша область продовжує нарощувати обсяги виробництва сільгосппродукції, а підприємства переробної галузі з року в рік вдосконалюють технології виробництва.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви! Щастя та злагоди в кожну домівку", - привітав аграріїв Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон